مراحل استراتژی برندسازی برای کسب و کارهای کوچک


مراحل استراتژی برندسازی برای کسب و کارهای کوچک


برندسازی ماجرایی فراتر از داشتن یک لوگوی زیبا یا یک سایت پر زرق و برق است. بسیاری از استارتاپ‌ ها، کارآفرینان و کسب و کارهای کوچک به جای تمرکز روی موفقیت و پیشرفت بلند مدت کسب و کارشان، هدف خود را فقط به زمان حال و یک بازه زمانی کوتاه مدت متمرکز می ‌کنند. بنابراین همین موضوع را می توان عامل تمایز کسب و کارهای موفقی نظیر آمازون و استارتاپ ‌هایی دانست که بعد از ۶ ماه شکست می‌ خورند. استراتژی برندسازی برای موفقیت هر کسب و کاری لازم است و اگر به دنبال موفقیت مستمر و وفاداری مشتری هستید باید برندسازی را با فکر و وقت بیشتری انجام دهید.

داشتن استراتژی برندسازی برای کسب و کارهای کوچک بسیار ضروری به حساب می آید. برندسازی، شرکت شما را از سایر رقبا متمایز می‌کند و در نتیجه مقوله‌ای نیست که بتوان نسخه واحدی از آن را برای هر نوع کسب و کاری تجویز کرد. عده زیادی به خاطر اینکه درگیر سایر جنبه های کسب و کارشان هستند از این ماجرا غافل می‌ شوند. برندسازی یک فرایند چند مرحله ای است که در ادامه بیشتر به آن می پردازیم:

مخاطب هدف را مشخص کنید.

شاید کسب و کارتان را براساس یک ایده ناب و معرکه شروع کرده باشید اما تا وقتی که مخاطب هدف خود را مشخص نکنید تلاش های بازاریابی شما با مشکل مواجه خواهد شد. از خودتان بپرسید می خواهم چه کسانی را جذب کنم؟ کالا یا خدمات من بیشتر از همه برای چه کسانی جذاب خواهد بود؟ مشتری مورد نظرم چه کسانی هستند؟ با پاسخ به این سوالات می توانید تلاش های برندسازی خود را در راستای مخاطب هدف برنامه ریزی کنید.

درباره برندهای رقیب در صنعت خود تحقیق کنید.

امروزه هر نوع کسب و کاری، رقبای خود را دارد و در نتیجه تحقیق درباره آنها یکی از موارد مهم برندسازی است. سوالاتی از این دست می تواند به شما کمک کند: الان مشغول چه کاری هستند؟ چه کار اشتباهی انجام می دهند؟ چطور می توانید در این صنعت موفق شوید بدون اینکه از کسب و کار آنها کپی برداری کنید؟

نامی را برای برندتان انتخاب کنید که به راحتی به یاد سپرده شود.

نام برند موضوع خیلی مهمی است و باید با تفکر زیاد به یک نام خوب برسید، نامی که به راحتی نوشته شود، به راحتی تلفظ شود و به راحتی در ذهن باقی بماند.


برند خود را تعریف کنید.

شما باید وقت بگذارید و برند خود را تعریف کنید تا مخاطب بیشتری متوجه آن شود. در واقع با این کار هویت برندتان را منحصر به فرد و متمایز می کنید به طوری که توانایی رقابت در بازار را خواهد داشت.

گزاره ارزش بسازید.

در بازاریابی آنلاین، امکان صحبت رو در رو با مخاطب را ندارید و در نتیجه نمی توانید آخرین خدمات یا محصولات خود را به صورت فیزیکی به نمایش بگذارید. از این رو، ایجاد گزاره ارزش، اهمیت خیلی زیادی برای برندتان پیدا می کند. در واقع گزاره ارزش، شما را از سایر رقبا متمایز کرده و عامل اصلی فروش شما به حساب می آید. به محض اینکه گزاره ارزش خود را مشخص کردید، آن را در معرض نمایش قرار دهید.

دستورالعمل برند تهیه کنید.

دستورالعمل برند از همان مواردی است که اغلب مورد بی توجهی کسب و کارهای کوچک قرار می گیرد، هر چند که اهمیت زیادی برای هویت برند دارد. یک دستورالعمل واضح باعث نظم و وحدت عمل می شود و شرکتی که فاقد این دستورالعمل باشد نامنظم و نامطئن به نظر می رسد.

متمایز از دیگران باشید.

اگر به مراحل ۲ تا ۵ عمل کنید، می توانید خط کاری خودتان را با اسم و رسمی متمایز و شناخته شده راه بیندازید. اگر تردید دارید می توانید از اطرافیان خود در این باره سوال کنید و ببنید کدام وجه از کسب و کار شما بیشترین جذابیت را برای آنها دارد؟

در برندسازی استمرار داشته باشید.

تنها راه برای ایجاد اطمینان به یک برند، استمرار و تداوم در ارائه خدمات یا محصولات است. به عنوان مثال اگر وعده ۱۰۰ درصد ضمانت می دهید و فقط در ۹۰ درصد به وعده خود عمل می کنید، در کار خود انسجام کافی ندارید. یا اگر ادعا دارید که در عرض یک ساعت به سوالات پاسخ می دهید ولی در عمل شاید بیشتر از ۲۴ ساعت طول بکشد، مشتری نمی تواند به برندتان اعتماد کند یا اعتمادش را از دست می دهد. برای ایجاد اعتماد حتی توجه به نکات کوچک نیز حائز اهمیت هستند.



09128307939 09177755652 09391931323


مطالب مشابه


فروش برند

فروش برند ( زامورا Zamoora)
فروش برند تاچيسان Tachisan
فروش برند مارلون marlon
فروش برند هنرپیشه
فروش برند MOONSHAINE
فروش برند مواد غذایی CANVA
برند پینادو | فروش برند آماده مواد غذایی
فروش برند خوش رخ
معرفی چند برند مواد غذایی آماده فروش
فروش برند دوگتا
2018-2020 © تمامی حقوق این وب‌سایت برای میهن برند محفوظ است.
انصراف
جهت دریافت برند های آماده