عناصر برند


عناصر برند عبارتند از:

۱- نام

نام برندتانرا چگونه انتخاب می‌کنید؟ چگونه نام برندتان را تعریف می‌کنید؟ زمانی که با شخصی با نام و یا فامیلی خاص برخورد می‌کنیم، از او می‌خواهیم تا نام یا فامیلش را برای ما توضیح دهد. برای مثال من دوستی داشتم به نام آقای حمید پابرجی. زمانی که معنی فامیلی‌شان را پرسیدم. توضیح داد که نام منطقه‌ای در کاشان با برج‌های بلند است و این موضوع باعث شد تا فامیلی ایشان همیشه در ذهن من باقی بماند. اسم برندتان و معنی آن باید با بازار هدف و نوع فکر مشتریان متناسب باشد. برندتان چه تولیدی باشد و چه خدماتی، از این قاعده پیروی می‌کند. نام برند شما، اصلی‌ترین بخش از عناصر برند شماست.

۲- لوگو یا آرم

لوگو، ارتباط تصویری است که ماهیت، کیفیت و خدمات برندتان را با کمک تصویر به مشتری القا می‌کند. زمانی که به برندهای معروف فکر می‌کنید، تصویری از خدمات آن برند در ذهن شما شکل می‌گیرد.لوگودرواقع بخش از هویت بصری برند است و زیر مجموعه عناصر برند می‌باشد.

۳- نام دامنه‌ی برند

دامنه اینترنتی باید به شکلی باشد که با نام برندمان هماهنگ باشد. فرض کنید نام برند ما، از قبل خریداری‌شده است. سایتی به نام namemesh به شما معرفی می‌کنم که با مراجعه به این سایت می‌توانید، نام دامنه مرتبط با برند خود را پیدا کنید. درواقع دامنه‌های آزاد مرتبط با نام برند را به شما نمایش می‌دهد. در بخش‌های مختلف این سایت می‌توانید از امکانات SEO نیز استفاده کنید. شما باید تلاش کنید تا نام برندتان به‌عنوان نام دامنه در نظر گرفته شود و از تمام نقاط تماس یا Touch point های ممکن برای معرفی دامنه برند خود استفاده کنید.

۴- ادبیات برند

شعار تبلیغاتیشما باید حداقل ۳ تا حداکثر ۶ کلمه باشد. چون مغز انسان، کلماتی در این محدوده را به‌طور راحتی به ذهن می‌سپارد. چگونه می‌توان هدف برند را در ۶ کلمه توضیح داد؟ شعار تبلیغاتی باید به‌گونه‌ای باشد که مشتری بعد از شنیدن آن، حداقل ۱۰ ثانیه خدماتی که قرار است به او ارائه داده شود را در ذهن خود تداعی کند. هرچقدر عوامل ذکرشده در بالا را رعایت کنید ولی شعار تبلیغاتی مناسب نداشته باشید، در تکمیل عناصر برند موفق نخواهید شد.

۵- کاراکتر برند

باید شخصیت برند را تعریف کتید. اگر قرار بود برند شما به‌عنوان یک انسان باشد، چه شخصیت و کاراکتری داشت؟ دیگران درباره‌ی او چه فکر می‌کردند؟ آیا قابل‌اعتماد بود؟ آیا ازلحاظ فیزیکی، چهره خوب و جذابی داشت؟ آیا در صحبت کردن از الفاظ درست استفاده می‌کرد؟ آیا صداقت داشت؟ آیا انسان حرفه‌ای در کارش بود؟ درواقع، باید ببینید آیا ویژگی‌های انسانی برند شما با ویژگی‌های مشتریان شما مطابقت دارد؟

۶- آهنگ برند

آیا برند شما آهنگ یا ملودی دارد؟ آهنگی که با شنیدن آن مشتریان به یاد برند شما بیفتند؛ مانند صدای بالا آمدن ویندوز که حتی با شنیدن این عبارت بلافاصله ملودی آن را در گوش خود احساس می‌کنید. یا صدای زنگ نوکیا. یا عبارت معروف ” بوتان نام مطمئن ” با صدای سوتی که بعدازآن می‌شنیدیم. اصطلاحاً به این ویژگی آهنگ برند یا ملودی برند می‌گویند. آیا ملودی برند شما ساخته‌شده است یا فرمولی برایش وجود دارد؟ لازم نیست حتماً از آهنگسازی برای ساخت این ملودی استفاده کنید. شما می‌توانید با کمک سایتهایی که در این زمینه کار می‌کنند، یک ملودی کوتاه که به‌طور انحصاری در خدمت شما قرار می‌گیرد، دریافت کنید. از این ملودی باید به‌عنوان زیر صدا در ویدئو گرافی برند خود استفاده کنید.

۷- رسانه‌های برند

برند شما از چه رسانه‌هایی استفاده می‌کند؟ چگونه پیام خود را به گوش بقیه می‌رسانید؟ از چه شبکه‌های مجازی می‌توان استفاده کرد؟ ایمیل‌ها، ویدئو گرافی، سایت‌ها، کانال‌ها در شبکه‌های مجازی، سایت‌های ویدئویی و باید در خدمت معرفی رسانه‌ای برند ما قرار بگیرند. به خاطر داشته باشید برندی موفق است که حداقل از ۲۱ رسانه برای معرفی برند خود استفاده کند؛ که می‌تواند شامل چک‌لیست‌ها، فایلهای ویدئویی، فایل های pdf، راهنمای کار، دستورالعمل‌ها و  باشد.


09128307939 09177755652 09391931323


مطالب مشابه


فروش برند

فروش برند MOONSHAINE
فروش برند مواد غذایی CANVA
برند پینادو | فروش برند آماده مواد غذایی
فروش برند خوش رخ
معرفی چند برند مواد غذایی آماده فروش
فروش برند دوگتا
فروش برند آماده جرمیل JERMIL
فروش برند بگ رکس Begrex
فروش برند شاهو
فروش برند فومنتو fomento
2018-2020 © تمامی حقوق این وب‌سایت برای میهن برند محفوظ است.
انصراف
جهت دریافت برند های آماده