فروش برند تجاری/۱۰ راه اعتماد سازی در کسب و کار و فروشگاه اینترنتی




در کسب و کار اینترنتی و فروشگاه‌های اینترنتی مخاطب با شما در ارتباط مستقیم نیست.
شما را نمی‌بیند و نمی‌داند که شما که هستید. یا چه هدفی دارید.
به همین دلیل سخت می‌تواند به شما اعتماد کند. اعتماد کردن در فضای آنلاین به‌مراتب از فضای فیزیکی بازار دشوارتر است. به همین خاطر خیلی مهم است که در کسب و کار اینترنتی خود حواسمان به نکات کلیدی اعتمادسازی باشد.
اگر بتوانید کاری کنید که کاربر به کسب و کار آنلاین و فروشگاه شما اعتماد کند، خیلی سریع می‌توانید مشتری جذب کنید و فروش محصول داشته باشید.

اعتماد سازی در کسب و کار اینترنتی

در این مقاله به معرفی ۱۰ روش برای اعتماد سازی پرداختیم که همگی با هم کمک می‌کنند کاربران‌تان بیشتر به شما اعتماد کنند.اما توجه داشته باشید که صرفا یک مورد یا دو مورد باعث ایجاد اعتماد نمی‌شود. با بررسی کامل موارد مطرح شده با جایی که می‌توانید از آن‌ها در کسب و کار خود استفاده کنید.

۱) بخش بلاگ و تولید محتوا

در اولین مرحله کاربر شما باید از طریق یکی از کانال‌های ورودی ترافیک، بازدیدکننده برای سایت خود جذب کنید.
یکی از مهم‌ترین و کاربردی‌ترین روش‌ها، تولید محتوا و جذب بازدیدکننده ارگانیگ از سمت گوگل است. در واقع با دو تکنیک بازاریابی محتوا و بازاریابی موتور جستجو می‌توانید بازدیدکننده به سایت خود بیاورید.
پیش‌تر در مقالات فوربو به این موضوعات اشاره کرده‌ایم. اما این مورد چه ارتباطی با بحث اعتماد سازی دارد؟
در واقع با این کار می‌توانید نشان دهید که چقدر هر حوزه‌ی کاری‌تان تخصص دارید.
درست کردن بخش بلاگ روی سایت یا فروشگاه اینترنتی شما بسیار در توجه کاربر موثر است. در بلاگ کسب و کار خود درباره‌ی موضوع اصلی کسب و کار تولید محتوا کنید. سعی کنید همه موضوعات مرتبط را پوشش دهید.
ساده بنویسید و کاری کنید که مخاطب شما با مراجعه بخش بلاگ و مطالعه چند مقاله، آشنایی خوبی با موضوع کسب و کار شما پیدا کند.
وقتی شما به کسی آموزش دهید، وقتی باعث شوید نسبت به موضوعی درک بهتری پیدا کند، حس اعتماد را ایجاد می‌کنید. صرفا با تولید محتوا این اتفاق نمی‌افتد ولی عامل بسیار مهمی در شروع فرآیند اعتماد سازی در کسب و کار اینترنتی است.

۲) کیفیت را در بهترین حالت نگه دارید

درست در ادامه‌ی مورد اول، سعی کنید کیفیت همه‌چیز کسب و کار خود را در بهترین حالت قرار دهید.
منظور از بهترین، بالاترین کیفیت نیست. در حد توان خود بهترین شرایط را از همه‌لحاظ در سایت و کسب و کار آنلاین خود داشته باشید. برای مثال از طراحی سایت و قالب گرفته تا کیفیت محتوا.
محتوای بخش بلاگ شما هم نیازمند کیفیت هستند. آموزش دادن به مخاطب بدون اینکه محتوا شما کیفیت داشته باشد، سخت است. پس لازم است که روی کیفیت محتوای تولید شده در بلاگ کار کنید.
وقتی کاربر کیفیت بالا کار شما را ببیند، متوجه می‌شود که شما در کار و موضوع فعالیت‌تان تخصص دارید. و این تخصص باعث ایجاد اعتماد در او می‌شود.
کیفیت خوب ارائه بدهید و کاری کنید که کاربران‌ شما حس کنند که شما حرفه‌ای هستید. همه‌چیز را می‌دانید و قابل اعتماد هستید. البته اگر همین مواردی که به آن‌ها اشاره کردم را دقیقا در سایت بنویسید، دقیقا برعکس چیزی که هدف من است عمل کرده‌ است.
شما باید با کاری که انجام می‌دهید این موارد را به کاربر ثابت کنید. نه اینکه در صفحه خود بنویسید بهترین و مورد اعتماد ترین و حرفه‌‌ای‌ترین! از این شکل کلمات پرهیز کنید و تا جایی که ممکن است در هیچ‌جایی از سایت کسب و کارتان از آن‌ها استفاده نکنید.

۳) فعال و آپدیت باشید

برنامه زمانی برای فعالیت داشته باشید.
بسیاری از کسب و کارها و مخصوصا سایت‌های شرکتی که یک‌باره می‌خواهند در اینترنت مطرح شوند، در یک بازه‌ی زمانی کوتاه، فعالیت زیادی می‌کنند و سپس خاموش می‌شوند.
در بین سایت‌ها -چه در ایران چه در خارج از کشور- بسیاری از سایت‌های شرکتی را می‌توان پیدا کرد که هیچ فعالیتی ندارند و فقط دامنه‌ی آن‌ها در دسترس است!
خیلی مهم است که فعال باشید و مدام سایت و کسب و کار خود را آپدیت کنید.
بخشی از آپدیت کردن مربوط به قالب و مسائل فنی سایت است. این موارد را حتما باید رعایت کنید و مدام از لحاظ تکنیکی آپدیت شوید. اما مخاطب شما چیز دیگری روی سایت می‌بیند.
عاملی که باعث می‌شود مخاطب و کاربر سایت شما متوجه شود که شما فعال و آپدیت هستید، تولید محتوا منظم است. همان‌طور که مطرح شد تولید محتوا و بخش بلاگ عامل موثری در اعتماد سازی در کسب و کارهای اینترنتی و فروشگاه‌های اینترنتی است.
اما محتوای انبوهی که در یک ماه منتشر شود اعتماد ایجاد نمی‌کند. با چیدن یک برنامه‌ی زمانی، در روزهای مشخصی محتوای خود را منتشر کنید. یک هفته ۷ محتوا، هفته‌ی بعد ۵ و هفته‌ی بعد ۳ محتوا به درد نمی‌خورد. سعی کنید حتی شده کم کار کنید ولی منظم ادامه دهید.

۴) کاربر را راهنمایی کنید

سه مورد اول در طول زمان باعث ایجاد اعتماد و اعتماد سازی می‌شوند ولی پشتیبانی می‌تواند مستقیما روی اعتماد کاربر تاثیر بگذارد.
منظور از پشتیبانی چند مورد است که الان آن‌ها را بررسی می‌کنیم.
پشتیبانی آنلاین: اولین مورد پشتیبانی است که توصیه می‌شود از آن در کسب و کار اینترنتی خود استفاده کنید. خیلی مهم است که در پشتیانی و چت آنلاین دوستانه و صمیمی با کاربر برخود کنید.
کسی که از شما درخواشت پشتیبانی آنلاین دارد، یعنی در آن لحظه فورا به جواب نیاز دارد. پس حتی اگر توضیحاتی که به دنبالش است را پیش‌تر در صفحه‌ای داده‌اید، در ابتدا خیلی ساده و کلی به سوال آن پاسخ دهید و سپس لینک صفحه‌ی مربوطه را ارسال کنید.
پاسخ به نظرات: چه در بخش نظرات محتوای بلاگ و چه در صفحه محصول فروشگاه اینترنتی، کاربرانی هستند که سوالات و نظرات‌شان را برای شما ارسال می‌کنند. اگر به همه‌ی آن‌ها پاسخ دهید و سوالی را بی‌پاسخ نگذارید، کاربران شما احساس خوبی پیدا می‌کنند.
اینکه شما همراه آن‌ها باشید و بدانند که نظرات‌شان خوانده می‌شود و به آن‌ها پاسخ داده می‌شود، قدمی کوچک اما تاثیرگذار در مسیر اعتماد سازی برای کسب و کار و برند شما است.

۵)خودتان را نشان دهید (درباره‌ی‌ ما)

صفحه‌ی درباره‌ی ما (About Us) یکی از صفحات کلیدی در هر کسب و کار اینترنتی در جهت اعتماد سازی است. شما در این صفحه فرصت دارید تا خودتان را به کاربری که با شما آشنا نیست، معرفی کنید.
در این صفحه سعی کنید لحن رسمی و اداری نداشته باشید. یعنی ننوسید شرکت… با بیش از ده سال تجربه در… آماده ارائه بالاترین کیفیت در… است و…
سعی کنید دوستانه و خودمانی با لحنی جذاب کسب و کار خود را معرفی کنید. معرفی کردن با متن همه‌ی ماجرا نیست.
برای ایجاد حس اعتماد بهتر است خودتان و هم‌تیمی‌های‌تان را نشان دهید. قرار دادن تصویر اعضای کسب و کار و نوشتن یک توضیح کوتاه در مورد هر کدام می‌تواند حس اعتماد را ایجاد کند.
اینکه مخاطب ببیند که پشت این کسب و کار و فروشگاه آدم‌هایی واقعی! با این تصویر و مشخصات مشغول کار هستند، باعث می‌شود دید بهتری نسبت به شما پیدا کند. همچنین اگر دفتر و محیط کار دارید، با همه‌ی اعضا در آن محیط عکس گرفته و تصویر آن را در صفحه‌ی درباه‌ی‌ ما حتما قرار دهید

۶) تماس با ما حرفه‌ای

صفحه‌ی تماس با ما هم مشابه صفحه‌ی درباره‌ی ما، یکی از صفحات اصلی و مهم در مسیر اعتماد سازی در کسب و کارهای اینترنتی است. مخصوصا در فروشگاه‌های اینترنتی که کاربر می‌خواهد مستقیما برای شما پول واریز کند، دوست دارد بداند که پس از پرداخت، اگر سوالی برای‌اش پیش آمد، می‌تواند سریع پاسخ بگیرید یا نه.
شما در صفحه‌ی تماس با ما بهتر است همه‌ی راه‌های ارتباطی خود را وارد کنید.
اگر دفتر کار دارید، حتما آدرس آن را بنویسید. همچنین بهتر است که موقعیت مکانی خود را در گوگل مپ وارد کنید و از نقشه‌ی گوگل در صفحه‌ی تماس با ما کسب و کار خود استفاده کنید.
شماره تلفن‌های شما هم اگر مربوط به یک خط ثابت باشند، می‌تواند باعث اعتماد بیشتر شود. همه این موارد در واقع کمک می‌کنند تا کاربر شما متوجه شود که شما دقیقا در یک محل مشخص در حال فعالیت هستید.
آدرس ایمیل و همچنین فرم تماس با ما آنلاین هم از دیگر بخش‌هایی است که باید در صفحه‌ی تماس با ما قرار دهید.

۷) مجوزهای لازم را بگیرید

یکی از مواردی که به‌تنهایی موجب اعتماد سازی نمی‌شود ولی اگر در کنار سایر عوامل کسب و کار شما قرار بگیرد، می‌تواند تیر آخر را برای اعتماد کردن شلیک کند، بحث مجوزها است! /ببخشید بابت جمله‌بندی سخت و طولانی
در کسب و کارهای اینترنتی حداقل مجوز و نمادی که می‌توانید دریافت کنید، نماد ساماندهی فضای فضای است که می‌توانید آن را از سایت ساماندهی دریافت کنید. شما در واقع با دریافت این نماد احراز هویت می‌شوید، و کاربر شما می‌تواند با اعتماد به این سازمان دولتی (زیر نظر وزرات فرهنگ و ارشاد اسلامی)، به کسب و کار شما هم اعتماد کند.
حداقل مطمئن می‌شود که هویت شما را یک سازمان دولتی و معتبر تایید کرده است.
اگر فروشگاه اینترنتی دارید یا در کسب و کار خود بابت خدمات و سرویسی هزینه‌ای دریافت می‌کنید، نماد الکترونیک هم می‌تواند در اعتماد سازی برای شما موثر باشد.
نماد الکترونیک یا همان ای‌نماد برای کاربران اعتبار بالایی دارد و بسیاری در اولین مواجه با فروشگاه‌های اینترنتی ابتدا نماد الکترونیک آن را چک می‌کنند.
شما اگر این مجوزها و نمادها را دریافت کردید، حتما آن‌ها را در صفحه‌ی اصلی -معمولا در قسمت فوتر- قرار دهید تا کاربری که وارد سایت شما می‌شود بتواند سریع آن‌ها مشاهده کند.

۸) با برندهای بزرگ همکاری کنید

این مورد بستگی به مدل کسب و کار شما و موضوع فعالیت‌تان دارد. ولی اگر بتوانید با برندها و شرکت‌های بزرگ همکاری‌ای داشته باشید، می‌توانید از اعتبار آن‌ها برای خود استفاده کنید.
حتما بسیاری از سایت‌ها را دیده‌اید که در صفحه‌ای لوگو برندها و کسب و کارهایی که با آن‌ها همکاری داشته‌اند را به‌نمایش می‌گذارند.
شما هم به همین شکل می‌توانید عمل کنید. در واقع با این کار از قدرت برندهای بزرگ برای کسب و کار خود هم اعتماد سازی و هم برندسازی را انجام می‌دهید.
اگر در حوزه‌ی فروش با برندها همکاری دارید، لوگو آن‌ها را نمایش دهید. اگر هم برای آن‌ها خدماتی را فراهم کرده‌اید باز هم می‌توانید از این تکنیک استفاده کنید. اینکه کسب و کار شما با برندهای دیگر همکاری می‌کند، حس اعتماد را در مخاطب و کاربر شما می‌تواند ایجاد کند.

۹

) در رسانه‌های اجتماعی فعال باشید

رسانه‌های اجتماعی هم یک ابزار مناسب برای نشان دادن فعالیت‌های کسب و کار شما هستند.
پیش‌تر در مقاله‌ی بازاریابی رسانه‌های اجتماعی به انواع روش‌های فعالیت در این فضاها پرداخته بودیم ولی در خصوص اعتماد سازی بهتر است خیلی از خودتان تعریف نکنید.
پیشنهاد می‌شود در صفحه‌های رسانه‌های اجتماعی، به‌خصوص اینستاگرام که جنبه‌ی تصویری محتوا اهمیت زیادی دارد، سعی کنید پشت پرده کسب و کار خود را نشان دهید.
همان حس اعتمادی که در خصوص صفحه‌‌ی درباره‌ی ما از آن صحبت کردم را می‌توانید در رسانه‌های اجتماعی بیشتر تقویت کنید. از اعضای کسب و کار تصویر بگذارید. از خودتان در هنگام کار. اگر فروشگاه اینترنتی دارید از بسته‌بندی و ارسال محصول تصویر گرفته و آن‌ها را به مخاطبان‌تان نشان دهید.
از آنجایی که در رسانه‌های اجتماعی می‌توانید مستقیما با مخاطبان کسب و کارتان در ارتباط باشید، فرصت بسیار خوبی برای اعتماد سازی دارید، پس از آن‌ها ا
ستفاده کنید و فعال باشید.

۱۰) اسپانسر شوید

مورد آخر که می‌تواند در اعتماد سازی کسب و کار اینترنتی اهمیت زیادی داشته باشد، مربوط به اسپانسرشیپ می‌باشد. شما می‌توانید به‌عنوان اسپانسر در رویدادها و مراسم‌های مختلف شرکت کنید.
در این حالت شما باید مستقیما هزینه کنید، ولی می‌توانید در بین افرادی که در حوزه‌ی فعالیت شما هستند، اعتبار زیادی بدست آورید. اعتباری که مستقیما می‌تواند روی ایجاد اعتماد هم موثر باشد.
همچنین در رسانه‌های مختلف می‌توانید به‌عنوان اسپانسر فعالیت کنید و خودتان را به مخاطبان آن رسانه‌ها معرفی کنید. برای مثال در زمان نگارش این مقاله فضای پادکست برای کسب و کارها در جهت اعتماد سازی و معرفی برند بسیار موثر است.
شما هم در مسیر توسعه کسب و کار اینترنتی خود اگر توانسته‌اید اسپانسر رویدادها و برنامه‌های مختلف مرتبط با موضوع فعالیت‌تان شوید تا از این طریق در بین افراد تخصصی حوزه کاری‌تان اعتبار بالایی بدست آورید.
09128307939 09177755652 09391931323


مطالب مشابه


فروش برند

فروش برند MOONSHAINE
فروش برند مواد غذایی CANVA
برند پینادو | فروش برند آماده مواد غذایی
فروش برند خوش رخ
معرفی چند برند مواد غذایی آماده فروش
فروش برند دوگتا
فروش برند آماده جرمیل JERMIL
فروش برند بگ رکس Begrex
فروش برند شاهو
فروش برند فومنتو fomento
2018-2020 © تمامی حقوق این وب‌سایت برای میهن برند محفوظ است.
انصراف
جهت دریافت برند های آماده